Ak Partili Vekiller Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Vekiller Tebrikleri Kabul Etti

Ak Partili Vekiller Tebrikleri Kabul Etti

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri AK Parti İl Binasında tebrikleri kabul etti.

10.06.2015 11:14

7 Haziran genel seçimleri sonrası AK Parti'den milletvekili olarak seçilen Seyit Eyyüoğlu, Mazhar Bağlı, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Ahmet Eşref Fakıbaba ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül il binasında tebrikleri kabul etti.

Fazla yoğunluğun olmadığı il binasında her programda parti il binası önünde bulunan davulculara izin verilmediği görüldü. Tebrik öncesi kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Gündemde görülen o ki, AK Parti çok daha güçlü bir şekilde iktidara gelecektir. Türkiye'nin nabzından bunu anlıyoruz. Çünkü defalarca koalisyonu denemiş büyüklerimiz bugün bunu denemeye başladı. Acaba eski günlere geri dönüyor muyuz diye düşünmeye başladılar. İnanıyorum ki, bundan sonraki süreçte AK Parti Anayasayı değiştirecek büyük çoğunlukla iktidara gelecek" dedi.

FAKIBABA: TEKRAR TOPARLANACAĞIZ

Tebriklerin kabulünden sonra basın mensuplarına seçim sonuçlarını ve Hakların Demokratik Partisi (HDP)'nin il seçim kuruluna yaptığı itirazı değerlendiren Ahmet Eşref Fakıbaba, "Demokrasiye inanan insanlarız ve hakikaten güzel bir seçim yapıldı" dedi. Fakıbaba, AK Parti'nin oylarında düşüş olduğunu ama arkadaş olarak bir arada olduğunu belirterek, "En kısa sürede toparlanıp bu düşüşü tekrar yükselişe çevireceğimize, samimi bir şekilde hem Urfa'yı hem de Türkiye'yi kucaklayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

'TEKRAR HALK İLE KUÇAKLAŞMANIN ZAMANI'

Bazı haber ajanslarında AK Partinin Şanlıurfa milletvekili sayısının 6 olarak verilmesi sorusu üzerine Fakababa, "Basına saygı duyuyorum ama yurt dışından gelen oylara baktığımız zaman 297 bin HDP, bizim oylarımız ise 364 bin. Toplamda 67 bin oy farkı var. Bunu söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ama hala ısrar ile bunu yapıyorlarsa onların problemi benim değil. İtirazların olması doğaldır. Her seçimde itirazlar oluyor. Hukuka ve halkın verdiği karara inanan bir insanım. Ama Urfa halkına bin kere teşekkür ediyorum Fakıbaba'larını yalnız bırakmadılar. Mazbataları aldıktan sonra ben bu halkın hizmetkârıyım ve emrindeyim. Bu düşüşün neden olduğunu konuşuyoruz. Tekrar halk ile kucaklaşmanın zamanı gelmiştir. Bu da mazbatayı aldığımız zaman başlayacak" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ak Partili Vekiller Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zffgh: bu vklerin içinde sadce. A EŞREF FAKIBAB = gerisi boş 0 0 Yanıtla

Advertisement