AK Partili Ensarioğlu'nun Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Ensarioğlu'nun Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın milletvekilleriyle yaptığı görüşme sonrası paylaştığı fotoğraf olay oldu. Biden'in farklı görüşten olan farklı isimleri yan yana getirmesi dikkat çekti.

23.01.2016 16:22  Güncelleme: 16:24

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile milletvekilleri olarak yaptıkları görüşmeye ilişkin bir fotoğraf paylaştı. Ensarioğlu'nun paylaştığı fotoğrafta, görüşmeye katılan farklı partilerdeki milletvekillerin karışık bir şekilde fotoğraf vermesi dikkat çekti.

AK Parti'li Ensarioğlu, ABD Başkan Yardımcısı Biden ile yaptıkları görüşmeye ilişkin Twitter'dan paylaşımda bulundu. "Joe Biden ile Ortadoğu ve Türkiye'deki son gelişmeleri konuştuk" diyen Ensarioğlu, Conrad Otel'de yapılan görüşmeye ilişkin bir fotoğrafı da paylaştı.

FOTOĞRAFTA YER ALAN İSİMLER

Fotoğrafta sırasıyla AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yan yana duruyor.

MHP KATILMADI

MHP'nin davet edilmesine rağmen katılmadığı görüşmeye ilişkin, heyette bulunan farklı partilerdeki milletvekillerinin karışık bir şekilde yan yana fotoğraf vermesi dikkat çekiyor. (Kaynak: Odatv)

AK Partili Ensarioğlu\'nun Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

Son Dakika Güncel AK Partili Ensarioğlu'nun Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (99)

  • Doğru analiz: MHP zaten herşeye hayır diyor. Ülkenin en hayır sız evladı. Çatışma Kin ve nefret olunca MHP evet der. 37 46 Yanıtla
  • adanalışahin: Son sözü türk milleti söyler..onlar ne derse desin... 33 44 Yanıtla
  • Zaza: Diyarbakırdan adammı çıkar. 20 45 Yanıtla
    X: Ne oldu kotik sanadami Batti ? 1 0
  • bafra: MHP bu oyunu bozar ve bozduda 29 35 Yanıtla
  • Mardinli: Hepsi kürt 44 2 Yanıtla
  • misafir: Bu fotograf karelerini gormek icinmi o kadar sehit verdik.terorist yandaslariyla muhattap olarakmi ulkemiz teroristlerden temizlenecek.benim oyum ak partinindi cunku ak partinin pkk partisiyle muhhattap olmayip teroristeleri temizlkemesine guvendigim icindi insallah guvenim sarsilmaz. 6 37 Yanıtla
    misafir: Evet soyledikleriniz dogru cozum sureci adı altinda herseye goz yumuldu.ben oyumu akp ye haziran oncesi secimlerde teroristlere karsi gostermis olduklari karaliliklarina verdim .ona guvendim. 0 0
  • Abbas Azeri Turk: AKP kendini pkk ya satmis 22 20 Yanıtla
  • Bordo bere: MHP farki 21 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement