Ak Partili Demir: Sandıktan Galip Çıkamayan CHP Selden Kütük Kapma Peşinde - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Demir: Sandıktan Galip Çıkamayan CHP Selden Kütük Kapma Peşinde

Ak Partili Demir: Sandıktan Galip Çıkamayan CHP Selden Kütük Kapma Peşinde

Samsun AK Parti milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gezi Parkı olaylarına değinerek, "Bu olayların arkasında son 6 ayda şehit cenazesinin gelmemesinin büyük etkisi vardır."

03.06.2013 16:38

Samsun AK Parti milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gezi Parkı olaylarına değinerek, "Bu olayların arkasında son 6 ayda şehit cenazesinin gelmemesinin büyük etkisi vardır. Sadece darbelerden sonra iktidar olabilen, ordudan medet uman CHP şimdide anarşist, yağmacı, talancı güruhun arkasına girerek çirkin bir tezgahın unsuru olmuştur. Sandıktan galip çıkamayan CHP selden kütük kapma peşindedir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gezi Parkı ile başlayan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Taksim Gezi Parkı ve arkasından gelişen olayların ağaç ya da yeşilin korunması konusunda çevreci bir hareket olmaktan çıktığını belirten Milletvekili Demir, "Olayı saf ve temiz duygularla, sosyal medyadan yayılan haberleri duyarak eyleme katılanları saymazsak, CHP'nin bazı sendika, marjinal partiler ve aşırı uçlarla organize ettiği bir eyleme, anayasal bir suça dönüşmüştür. Bilinmelidir ki bu olayların arkasında son 6 ayda şehit cenazesinin gelmemesinin büyük etkisi vardır. Sadece darbelerden sonra iktidar olabilen, ordudan medet uman CHP şimdide anarşist, yağmacı, talancı güruhun arkasına girerek çirkin bir tezgahın unsuru olmuştur. Sandıktan galip çıkamayan CHP selden kütük kapma peşindedir" dedi.

Demir, 'CHP'nin yayın organı' olarak nitelendirdiği Halk TV ile İşçi Partisinin yayın organı Ulusal TV'nin son birkaç günde yaptığı yayınların ibret verici olduğunu iddia etti. Milletvekili Demir, şöyle konuştu:

"Milleti isyana teşvik eden, yakmaya, yıkmaya davet eden, birilerin ölmesini temenni eden kişiler ekranda cirit atıyor. Bunun adı da vatanseverlik oluyor. İktidarımızı 'Ülkeyi satıyor, bölüyor' diye insafsızca eleştirenler bugün ülkeyi ateşe atma çabası içerisindeler. Gelinen noktada marjinal grupların eylemine asla müsamaha gösterilmemelidir. Devleti yıkmaya, ülkeyi karıştırmaya, anarşizmi ve terörizmi tırmandırmaya yönelik bu hareketlere asla ve asla toleranslı davranılmamalıdır."

Şefkat, sevgi ya da özür beyanlarının yıkmaya yakmaya odaklanmış bu kişileri daha da cesaretlendireceğini öne süren Milletvekili Demir, "Kaldı ki özür dilemeyi tavsiye edenlere sormak gerekir. 10 yılda 2 milyarı aşkın fidan diktik. 750 milyon adet de 3-10 yaş arasında ağaç diktik. 250 bin-500 bin metrekare yeşil alanlar yaptığımız için mi özür dileyeceğiz. Tarihi değerlerimize, medeniyet değerlerimize sahip çıktığımız için mi özür dileyeceğiz. Nitekim günümüzde yaşanan bu yağmacı, talancı girişimlere özür dileyerek mukabele edilmesinin zafiyeti artıracağı kanısındayım. Sağduyulu aklıselim vatandaşımızın bu olaylara prim vermeden sükunetle devletimizin alacağı tedbirleri beklemelerini tavsiye ediyorum" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Demir: Sandıktan Galip Çıkamayan CHP Selden Kütük Kapma Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement