AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir?

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir?

AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin oldu. Peki, Rize Belediye Başkan adayı olan Rahmi Metin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

01.12.2018 14:36

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Belediye Başkan adaylarının büyük bir kısmı açıklandı. Bu açıklanan illerden biri de Rize oldu. Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin oldu. Peki, AK Parti Rize Belediye Başkan adayı olan Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin kaç yaşındadır? nerelidir? Rahmi Metin hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN RAHMİ METİN KİMDİR?

, 26 Kasım 1969 yılında Rize'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize'de okuyan Metin, Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesinde siyaset felsefesi alanında yüksek lisans yaptı.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir?

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİ

Felsefe grubu öğretmeni olan Metin, 2004 mahalli idareler seçiminde AK Parti'den İl Genel Meclis Üyesi seçildi ve İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinde çalıştı.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir?

RİZESPOR KULÜBÜNDE GÖREV ALDI

Çaykur Rize spor Kulübünde görev alan ve spor alanında çalışmalarda bulunan Metin, aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucu üyesidir. Denetleme Kurulu'nda da üye olarak görev yapan , evli ve 4 çocuk babasıdır. Metin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Güncel AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement