AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Sendika Üyeleriyle İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Sendika Üyeleriyle İftar Programında Buluştu

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Sendika Üyeleriyle İftar Programında Buluştu

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Karabük Şubesince düzenlenen iftar programında sendika üyeleriyle bir araya geldi. Çetinkaya, toplumun her kesimiyle birlikte iftar sevincini paylaşarak Karabük'ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için çalıştıklarını belirtti. Programa katılan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da Çetinkaya'ya destek istedi.

26.03.2024 13:08

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında sendika üyeleriyle buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Çetinkaya, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Karabük Şubesince Hürriyet Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen iftara katıldı.

Ezanın okunmasıyla salondakilerle orucunu açan Çetinkaya, toplumun her kesimiyle bir araya gelip iftar sevincini paylaştıklarını belirtti.

Çetinkaya, iftarı Memur-Sen camiasıyla yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Karabük'ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktıklarını kaydetti.

Programa katılan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da kenti gerçek ve sosyal belediyecilikle buluşturmak istediklerini belirterek, Çetinkaya için destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Sendika Üyeleriyle İftar Programında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement