Ak Parti Gaziemir, Ramazan'ı Sokakta Geçiriyor - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Gaziemir, Ramazan'ı Sokakta Geçiriyor

Ak Parti Gaziemir, Ramazan\'ı Sokakta Geçiriyor

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği Sokak İftarlarına devam ediyor.

27.07.2013 09:58  Güncelleme: 10:06

Teşkilatın 2'nci Sokak İftarı önceki gün Sarnıç Cumhuriyet Meydanı'nda, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kanun ve ney dinletileri ile sema gösterilerinin yapıldığı iftar programına katılan yaklaşık 2 bin kişi programda duygulu anlar yaşadı.

Sarnıç Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programının Gaziemir'e yakışır ve yararlı bir program olduğunu belirten AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, programa katılan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık'a, sivil toplum örgütü temsilcileri ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti Gaziemir ailesi olarak birlik ve beraberlik ruhunun bu önemli günlerde biraz daha güçlü ortaya çıkmasının gurur verici olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Sabır Telingün, Gaziemir'in çok daha güzel günlere kısa zamanda ulaşacağına kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ise iftar programıyla ilgili olarak, "Bir programda daha teşkilatımızla birlikte olma fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini, Yerel Yönetimler noktasında şikâyetlerini dinledik" dedi. Milletvekili Aşlık, İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün şahsında tüm teşkilat mensuplarına organizasyon için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Gaziemir, Ramazan'ı Sokakta Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement