AK Parti Gaziemir Bakan Yılmaz'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gaziemir Bakan Yılmaz'ı Ağırladı

AK Parti Gaziemir Bakan Yılmaz\'ı Ağırladı

Cevdet Yılmaz, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın daveti üzerine partililerle bir araya geldi.

07.11.2013 09:53

Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen İzmir İktisat Kongresi'ne katılımından dolayı İzmir'de bir dizi temaslarda bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın daveti üzerine partililerle bir araya geldi.

AK Parti Gaziemir İlçe Binası önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Yılmaz, İlçe Başkanı Sabır Telingün'e teşkilatın ilgi ve heyecanından dolayı teşekkür ederek, "Bu heyecan umuyorum ki tüm Gaziemir'i saracak ve Gaziemir'de AK Parti dönemi yeniden başlayacak" dedi.

"Gaziemir'de yeniden AK Belediyecilik"

AK Parti Gaziemir'de gördüğü heyecanın yerel seçimlere yansıyarak Gaziemir'de AK Parti'nin yönetime yeniden geleceğine inandığını söyleyen Bakan Yılmaz, "Gaziemir'de son derece güçlü bir partiyiz. Bir dönemlik aranın ardından yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Gaziemir'de yeniden AK Parti bayrağını dalgalandıracağız" dedi.

İlçe Binasında açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, AK Partili Belediye Başkan aday adayı ve Belediye Meclis üyeliği adaylarına başarılar diledi. Yarışın sonunda tek bir kişinin aday gösterileceğini söyleyen Yılmaz, alınan karara herkesin saygı duyarak adayla birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı. Teşkilata öğütlerde bulunan Yılmaz, "Elbette zorlu sürecin ardından bir kişi aday olarak Gaziemir'de AK Parti adına yarışacak. Bu adaya kararın ardından sahip çıkalım, arkasında duralım. Bizim siyaset anlayışımızda asla kırgınlık, dargınlık olmamalı. Bizde 'ben' diye bir yok; 'biz' var. Hepimiz bütünüz" diye konuştu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ziyaretini değerlendiren AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, ziyaretten dolayı kendisi ve teşkilatı adına son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. Bakan Yılmaz İlçe Başkanı Sabır Telingün ve partililerle vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Gaziemir Bakan Yılmaz'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement