Ak Partili Kapusuz: Birgül Güler Fetva Vermeye Kalkmasın - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kapusuz: Birgül Güler Fetva Vermeye Kalkmasın

Ak Partili Kapusuz: Birgül Güler Fetva Vermeye Kalkmasın

AK Partilİ Kapusuz, CHP'li Güler'in, "dinde başörtüsü yoktur" dediğini savunarak, Güler'e, "boyundan büyük laf edip fetva vermeye kalkma" dedi.

03.11.2013 16:03  Güncelleme: 16:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in "31 Ekim Meclis tarihinde kara bir gündü", "dinde başörtüsü yoktur" dediğini savunarak, "Güler, sen din, diyanet işlerine çok uzaksın, boyundan büyük laf edip fetva vermeye kalkma bu meseleyi İlahiyatçılara, din adamlarına bırak" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Kapusuz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP'li Güler'in "31 Ekim Meclis tarihinde kara bir gündü" dediğini savunarak, "Senin için kara ama millet için ak bir gündü ve bu ak günler devam edecek" tepkisinde bulundu.

"Daha önce de "Kürtlerle Türkler eşit değil' diyen B. Ayman Güler kendini din alimi yerine koyarak fetva vermiş "dinde başörtüsü yoktur' demiş" ifadelerini paylaşan Kapusuz, şunları kaydetti:

"CHP İÇİNE SİNDİREMEMİŞ"

"Güler, sen din, diyanet işlerine çok uzaksın, boyundan büyük laf edip fetva vermeye kalkma bu meseleyi İlahiyatçılara, din adamlarına bırak. Anlaşılıyor ki CHP'liler Meclis'te milletin vekiline sağlanan bu özgürlüğü içine sindirememiş. Zaten diyorlar ya "seçim var' diye böyle davrandık. Ama sevindirici olan "sandık teferruattır' diyen CHP'ye sandığın önemli olduğunu öğretmişiz ki seçimden korkup başörtüsü konusunda susmuşlar."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Kapusuz: Birgül Güler Fetva Vermeye Kalkmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement