Ajda Pekkan, Antalya'da muhteşem bir konser verdi - Son Dakika
Güncel

Ajda Pekkan, Antalya'da muhteşem bir konser verdi

Ajda Pekkan, Antalya\'da muhteşem bir konser verdi

Ajda Pekkan, Burcu Sedef'in tasarladığı kostümüyle Antalya Açıkhava'da sahne aldı. Konser performansı, sesi ve enerjisiyle izleyicileri büyüleyen Pekkan, hayranlarına teşekkür etti ve sevilen şarkılarını birlikte söyledi.

04.11.2023 20:07

Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. Antalya Açıkhava'da Burcu Sedef'in tasarladığı kostüm ile göz kamaştıran popçu, sahne performansı, sesi ve enerjisiyle adeta Antalya'yı salladı.

Türk pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, konser turnesine hız kesmeden devam ediyor. Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği etkinlikte önceki akşam Antalya Açıkhava'da sahne alan Ajda Pekkan, Sold Out konserine bir yenisini daha ekledi.

Günler öncesinden tüm biletleri tüketen Süperstarın hayranları konserden saatler öncesinde kapıda uzun kuyruklar oluşturdu.

Ajda Pekkan, Antalyayı salladı

Burcu Sedef'in tasarladığı sahne kostümü ile göz kamaştıran Pekkan, kendisini dinlemeye gelen izleyicilerin yoğun ilgisinden dolayı hayranlarına teşekkür etti.

Ajda Pekkan, yoğun istek üzerine iki kere bis yaparak sevilen şarkılarını konser alanını tıklım tıklım dolduran sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Ajda Pekkan, Antalya'da muhteşem bir konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement