Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı İçmeler köyünü ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı İçmeler köyünü ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı İçmeler köyünü ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzce'de sel felaketinden en çok zarar gören İçmeler köyünü ziyaret etti. Bakan Göktaş, köyde yapılan hasar tespit çalışmalarını inceledi ve selzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, temizlik çalışmalarına katılan komando ve jandarma birliklerine teşekkür etti.

14.07.2023 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzce'de selden en çok zarar gören yerlerden Gölyaka ilçesine bağlı İçmeler köyünü ziyaret etti.

Bakan Göktaş, Valilikte İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantının ardından kentte söz konusu sel felaketinde büyük bir bölümü su altında kalan İçmeler köyüne geçti.

Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve kurum müdürleriyle selin maddi hasara yol açtığı haneleri gezen Göktaş, vatandaşlara geçmiş olsun dileğini iletti.

Göktaş, sel suyunun çekilmesinin ardından köyde başlatılan bakım, onarım ve hasar tespit çalışmalarını da inceledi.

Selin ardından başlatılan temizlik çalışmalarına katılan komando ve jandarma birliklerine teşekkür eden Göktaş, programının basına kapalı kısmında Toptepe ve Bahçeköyü köylerine ziyarette bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı İçmeler köyünü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement