Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş evleri tek tek inceledi - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş evleri tek tek inceledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gölyaka İçmeler köyünde sel sularından etkilenen evleri tek tek inceleyerek ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakan Göktaş, tüm hasarların ekipler tarafından listelenip listelenmediğini sordu ve bir daha yaşanmaması için tedbirler alacaklarını belirtti.

14.07.2023 20:18  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş evleri tek tek inceledi

DÜZCE – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gölyaka İçmeler köyünde sel sularından etkilenen evleri tek tek inceleyerek ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakan Göktaş "Bir daha yaşanmaması için tedbirler alacağız." dedi.

Batı Karadeniz Bölgesi'ni hafta sonu etkisi altına alan sel felaketinden etkilenen Düzce'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, incelemelerde bulundu. Bakan Göktaş, ilk olarak Düzce Valiliğine gelerek ilgililer ile toplantı gerçekleştirdi. Bakan Göktaş, daha sonra Gölyaka İçmeler köyüne giderek sel sularından etkilenen evleri tek tek inceleyerek ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ailelere tüm hasarların ekipler tarafından listelenip listelenmediğini soran Bakan Göktaş, "Bir daha yaşanmaması için tedbirler alacağız" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş evleri tek tek inceledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş evleri tek tek inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement