Ağzında Sigara ile İtfaiyeye Yardım Etti - Son Dakika
Güncel

Ağzında Sigara ile İtfaiyeye Yardım Etti

Ağzında Sigara ile İtfaiyeye Yardım Etti

Konya'da, kerpiç bir evde çıkan yangında alevler bitişiğindeki üç eve de sıçradı.

19.03.2013 16:56

Konya'da, kerpiç bir evde çıkan yangında alevler bitişiğindeki üç eve de sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saat süren çalışması sonucu söndürülürken, bir kişinin ağzında sigarayla itfaiye erlerine yardımcı olması dikkat çekti.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Beyşehir İlçesi'ne bağlı Sadıkhacı Beldesi Yukarı Mahalle'de 81 yaşındaki Mustafa Şanal'a ait 2 katlı kerpiç evde meydana geldi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada, evden yükselen alev ve dumanları fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Sadıkhacı Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, müdahale ettiği sırada alevler bitişiğindeki üç eve de sıçradı. Bunun üzerine Beyşehir İlçesi ile çevre beldelerden takviye itfaiye ekipleri çağrıldı. Yangını söndürme çalışması sırasında alevlerin sıçradığı evlerden birinin balkonundaki bir kişinin ağzında sigara ile itfaiye erlerine yardımcı olması dikkat çekti. Durumu fark eden itfaiye ekiplerinin uyarısı üzerine yardımcı olan kişi, sigarasını söndürdü.

Evi yanan Mustafa Şanal'ın komşusuna ziyarete giden eşi Ayşe Şanal ise evlerinin yandığı haberini alması üzerine fenalaştı. Yaşlı kadın, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alevler itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saat süren çalışması sonucu söndürülürken, yangının çıktığı ilk ev kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya/ Beyşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağzında Sigara ile İtfaiyeye Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement