Ağrı YÖK Başkanının Fotoğraf Merakı - Son Dakika
Güncel

Ağrı YÖK Başkanının Fotoğraf Merakı

Ağrı YÖK Başkanının Fotoğraf Merakı

YÖK Başkanının fotoğraf merakı Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve İshak Paşa Sarayı ziyareti sırasında fotoğraf merakına hakim olamadı.

24.02.2016 19:47

YÖK Başkanının fotoğraf merakı

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve İshak Paşa Sarayı ziyareti sırasında fotoğraf merakına hakim olamadı.

Uçakla Ağrı'ya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. YÖK Üyeleri Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu, Prof. Dr. Rahmi Er ve Prof. Dr. Mehmet Şişman'ın eşlik ettiği gezide Başkan Prof. Dr. Saraç, İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan ve öğretim üyeleriyle bir araya gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, akademisyenlere, 'Yeni YÖK' yönetimi olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, sorularını yanıtladı. Başkan Saraç, İbrahim Çeçen Üniversitesi ile Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu yerleşkelerinde incelemelerde bulundu.

Doğubayazıt'ta tarihi İshak Paşa Sarayını gezen Başkan Saraç, cep telefonunu elinden düşürmedi. Fotoğraf çekme merakına hakim olamayan Saraç, büyük bir keyifle sarayı fotoğrafladı. Başkan Saraç, "Ağrı'dan güzel hatıralar ile ayrılacağım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı YÖK Başkanının Fotoğraf Merakı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement