AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile evlendi - Son Dakika
Güncel

AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile evlendi

AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden\'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile evlendi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile dünya evine girdi. Düğüne AGC Başkanı İdris Taş, AGC yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, çiftin akraba ve arkadaşları katıldı. Gelin ve damatla karşılıklı oyunlar oynayan gazeteci ve diğer davetliler, gece boyunca süren düğün takı merasimi ve pasta kesimiyle eğlendi. AGC İdari Koordinatörü Düden, düğüne katılanlara teşekkür ederek, mutlu günlerinde yanlarında olan herkese minnettar olduklarını belirtti.

07.11.2023 16:42  Güncelleme: 16:43

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile evlendi.

Düğüne AGC Başkanı İdris Taş, AGC yönetim kurulu üyeleri, AGC eski başkanı Mevlüt Yeni, siyasi parti temsilcileri, STK, oda başkanları, çiftin akraba ve arkadaşları katıldı.

Düğüne katılan gazeteci ve diğer davetliler gelin ve damatla karşılıklı bol bol oynadı. Gece boyu süren düğün takı merasimi ve pasta kesimi ile devam etti.

AGC İdari Koordinatörü Düden, düğüne katılanlara teşekkür ederek, "Düğünümüze katılımlardan onur duyduk, mutlu günümüzde yanımızda olan, çelenk ve çiçek göndererek yanımızda olduklarını hissettiren herkese teşekkürü borç biliriz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden'in oğlu Mert Düden, Aysu Sağlam ile evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement