Afyonkarahisar Mühimmat Deposu Patlamasının Duruşması Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Mühimmat Deposu Patlamasının Duruşması Sona Erdi

Afyonkarahisar Mühimmat Deposu Patlamasının Duruşması Sona Erdi

Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit, 8’i asker 11 kişinin yaralanması ile sonuçlanan mühimmat deposu patlamasının bugünkü duruşması, öğleden sonraki bölümle tamamlandı.

29.01.2014 17:45

Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit, 8'i asker 11 kişinin yaralanması ile sonuçlanan mühimmat deposu patlamasının bugünkü duruşması, öğleden sonraki bölümle tamamlandı.

Eskişehir 1. Hava Kuvvet Komutanlığı Askeri Mahkemesi'nde süren dava duruşmasının öğleden sonraki bölümünde, mahkeme heyeti, tanıkların dosyadaki beyanları ve yazılan müzekkereleri okudu. Bu sırada söz alan Savcı Albay Erol Er, "Hiçbir tanığın sivil bile olsa başka birine hakaret hakkı yoktur. Hele askerse üstüne hakaret etmeye hiç hakkı yoktur. Tanık her şeyden muaftır diye bir şey yok. 'Delikanlılarsa gelsinler' gibi bir ifade olamaz. Bu kimseye yakışmayacağı gibi, astsubay rütbesinde bir kişiye de yakışmaz. Hakaret suçtur" dedi.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU'NUN TANIK OLARAK DİNLENME TALEBİ REDDEDİLDİ

Tutuksuz sanık Üsteğmen Tuncay Aydın duruşmadan vareste tutulmasını istedi. Şehit yakınları ve avukatları sanıkların tutuklu yargılanmalarını talep etti. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi, tutuksuz sanık Tuncay Aydın'ın duruşmalardan vareste tutulmasını, müzekkerelere cevap beklenmesini, şehit Piyade Er Onur Fikret Dülger'in babası Zekai Fırat Dülger'in önceki duruşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da tanık olarak dinlenmesi yönünde verdiği dilekçenin reddine, tüm sanıkların tutuklanma taleplerinin reddine karar vererek, duruşmayı 25 Mart 2014 tarihine erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Mühimmat Deposu Patlamasının Duruşması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement