Afyon - Bakan Eroğlu:´Gölet Dediğimiz Barajlar 20 Yılda Bitmiyordu´ - Son Dakika
Güncel

Afyon - Bakan Eroğlu:´Gölet Dediğimiz Barajlar 20 Yılda Bitmiyordu´

Afyon - Bakan Eroğlu:´Gölet Dediğimiz Barajlar 20 Yılda Bitmiyordu´

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de AK Parti İktidarından Önce Doğru Dürüst Yatırım Yapılmadığını Savunarak, "ben Gölet Dediğimiz Barajların 15- 20 Yılda Bitmediğini Biliyorum. İnanın O Günleri Yaşadık" Dedi.

17.11.2010 19:52

ÇEVRE ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de AK Parti iktidarından önce doğru dürüst yatırım yapılmadığını savunarak, "Ben gölet dediğimiz barajların 15- 20 yılda bitmediğini biliyorum. İnanın o günleri yaşadık" dedi.

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da partisinin il teşkilatının bayramlaşma törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Bakan Eroğlu, yaptıkları yatırımın vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirterek, şöyle dedi: "Vatandaşlarımız hizmetleri görüyor. Türkiye'nin dünyadaki itibarını görüyor. Dolayısıyla şu anda Türkiye'deki her 2 kişiden biri AK Partili. Bu hususun bizi daha çok çalışmaya teşvik etmesi lazımdır. Çünkü sadece yatırımları anlatmakla değil, vatandaşın kalbini de kazanarak birlikte çok daha iyi noktalara Afyonkarahisar'ı taşımamız gerekir."

Türkiye'de AK Parti iktidarından önce doğru dürüst yatırım yapılmadığını da savunan Bakan Eroğlu, "Ben gölet dediğimiz barajların 15- 20 yılda bitmediğini biliyorum. İnanın o günleri yaşadık. Artık şu anda görüyorsunuz Türkiye'yi baştan başa geçebiliyoruz. Hastanelerde muazzam bir dönüşüm yaşandı" diye konuştu.

Eroğlu, konuşmasında Ankara- İzmir arasında yapılacak hızlı tren projesinin etüt çalışmalarının başladığını belirterek, Afyonkarahisar'dan da geçecek hızlı trenin takipçisi olacaklarını söyledi. Eroğlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hizmet verecek Zafer Bölgesel Havaalanı ile ilgili olarak da "Zafer Havaalanı Türkiye'nin 5'nci büyük havaalanı olacak. İnşallah dünyanın her tarafından Zafer Havaalanı'na ulaşmak mümkün olacak" dedi.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba, Halil Aydoğan ve Zekeriya Aslan da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon - Bakan Eroğlu:´Gölet Dediğimiz Barajlar 20 Yılda Bitmiyordu´ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement