Afganistan'da Şehit Olan Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki Evinde Matem Var - Son Dakika
Güncel

Afganistan'da Şehit Olan Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki Evinde Matem Var

Afganistan\'da Şehit Olan Üsteğmen Murat Yıldız\'ın İzmir\'deki Evinde Matem Var

Afganistan'daki helikopter kazasında şehit olan Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki evinde yas tutuluyor.

17.03.2012 14:05

Afganistan'daki helikopter kazasında şehit olan Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki evinde yas tutuluyor. Üsteğmen Murat Yıldız'ın babası Turgut Yıldız, "Mutluyum şehit babası oldum" dedi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 12 askerden Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki evi, taziye için gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor. Şehit üsteğmenin güçlükle ayakta durabilen annesi Özgül Yıldız ve şehidin eşi Ayşegül Yıldız, Türk bayrağı asılan evde taziyeleri kabul ediyor. Şehidin babası Emekli Hava Astsubayı Turgut Yıldız, "Ben de uzun yıllar Türk ordusunda başarıyla görev yaptım. Ancak oğlumuz görev için gittiği Afganistan'da helikopterin düşmesi sonucu

şehit oldu. Bizlere haberi vermek üzere yetkililer evimize geldi. Onlar gelince oğlumun şehit düştüğünü tahmin ettim. Acımız büyük. Vatan sağolsun" dedi.

Şehit Yıldız'ın Komutanı İkmal Binbaşı Mustafa Sıtkı Tatar, Baba Mustafa Yıldız'ı teselli ederken zor anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamadığı görülen Tatar, "Mustafa Türk ordusunda çok başarılı bir askerdi. Ancak yaşanan acı kaza bizleri ayırdı. Vatan sağolsun" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Sait de şehit ailesine taziye ziyaretine bulundu. Şehit üsteğmenin cenazesi Ankara Kocatepe Cami'nde düzenlenecek devlet töreninin ardından toprağa verilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afganistan'da Şehit Olan Üsteğmen Murat Yıldız'ın İzmir'deki Evinde Matem Var - Son Dakika


Advertisement