Adıyaman'da Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Toplu Sünnet Şöleni

Adıyaman\'da Toplu Sünnet Şöleni

Adıyaman Belediyesi, 5 bin kişinin katıldığı törenle 500 çocuğu sünnet etti.

21.09.2013 09:56  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi, 5 bin kişinin katıldığı törenle 500 çocuğu sünnet ettirdi. Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen törende şarkıcı Ferhat Göçer, konser verdi.

Adıyaman Belediyesi, ailesinin maddi durumu iyi olmayan 500 çocuk için sünnet töreni düzenledi. Törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı AK Partili Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve bürokratlar ile 5 bin kişi katıldı. Grup Tillo'nun sahne aldığı törende konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman' sahabe, barış ve kardeşliğin kenti olduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Bugünden dolayı bu barışı, kardeşliği sağlayan buna vesile olan belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bütün aileleri, çocuklarımızı tebrik ediyorum. Yeni bir hamle yaptılar. İnşallah bundan sonra düğünleri de hep birlikte yaparız. Herkesi tebrik ediyorum."

Vali Demirtaş, konuşmasının ardından çocuklara takı taktı. Takı töreni ardından konser veren şarkıcı Ferhat Göçer, hayranlarını coşturdu. 2 saat sahnede kalan Göçer'e hayranları eşlik etti. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement