Adıyaman'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Adıyaman\'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Adıyaman Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan 338 konut için kura çekildi Kurada ev çıkan vatandaşlar sevinç gözyaşlarını tutamadı

22.08.2013 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 338 konut için kura çekildi.

Mara, Varlık ve Musalla mahallelerinin kesiştiği noktada kaba inşaatı sona ermiş 2+1 ve 3+1 odalı 338 konut için bin 7 kişi başvuruda bulundu. Konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için Cumhuriyet Spor Salonunda kura çekildi.

Adayaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, kura çekiminde yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan konutlarla bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından konut yapımının devam edeceğini belirten Büyükaslan, kurada kendilerine ev çıkan vatandaşları kutladı, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardından 338 konut için kura çekildi. Kura çekiminde kendilerine konut çıkan vatandaşların büyük sevinç yaşadığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı gözlemlendi.

Konutların, hak sahiplerine en geç 30 ayda teslim edileceği belirtildi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement