Adıyaman'da 'Film' ve 'Terör' Protestosu - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da 'Film' ve 'Terör' Protestosu

Adıyaman\'da \'Film\' ve \'Terör\' Protestosu

Adıyaman'da ülkücü gençler, 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi ve son günlerdeki 'terör' olaylarını protesto etti.

21.09.2012 15:25

Adıyaman'da ülkücü gençler, 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi ve son günlerdeki 'terör' olaylarını protesto etti.

Adıyaman'da Ulu Cami'de kılınan cuma namazının ardından bir araya gelen ülkücü gençler, sloganlar ve tekbirlerle İslam'a ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden 'Müslümanların Masumiyeti' adlı film ile son günlerde yaşanan 'terör' olaylarını protesto etti.

Ulu Cami önünden ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe gecen grup, sloganlar ve tekbirler eşliğinde belediye karşısındaki Demokrasi Parkı'na kadar yürüdü. Burada yapılan basın açıklamasında polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Basın açıklaması yapan Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Erdem, "Son 15 gün içinde sadece bizim memleketimizde ardı ardına 4 kahraman şehit verdik. Son 3 ayda ise 100'e yakın şehidimizin evine ateş düştü. 10 yıllardır binlerce şehit verdiğimiz bu lanet terörün ardına baktığımızda İslam, peygamber düşmanlarının olduğunu görmek, feraset sahibi bir insan için hiç de zor değildir. Müslümanlar dinimize ve Peygamber Efendimize hakaret edildiğini öğrendiği halde, her gün 3, 5, 6, 8, 24 ve daha nice şehidimizin ölüm haberlerini dinledikten sonra, beyin uyuşturan, kalp köreten ahlaksız dizileri, spor programlarını izlemeyi ihmal etmez bir hal almış" ifadelerini kullandı.

Yapılan yürüyüş ve basın açıklaması sonrası kalabalık grup olaysız şekilde dağıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da 'Film' ve 'Terör' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement