Adıyaman Belediyesinin Eğitime Desteği Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Belediyesinin Eğitime Desteği Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesinin Eğitime Desteği Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından 75. Yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Ortaokulu bahçesi asfaltla buluşturuldu.

31.08.2013 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Saha Amirliği ekiplerince, eğitime destek amacıyla 75. Yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine asfaltı yapıldı. Okulun Aile Birliği ve Yöneticileri yapılan yeni düzenlemeyle birlikte bahçelerinin güzel görüntüye kavuştuğunu, bundan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, hizmetinden dolayı Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'a teşekkür ettiler.

Eğitime destek adı altında bugüne kadar birçok okulun bahçesine asfalt yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, bu tür hizmetlere bundan sonra da aynen devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Aydınlık Türkiye'nin yarınlarını vadeden genç nesillerimize her türlü imkânı sağlamak amacıyla bu ve benzeri faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Okulların bahçesine asfalt yapmak belediyelerin görev tanımı uhdesinde olmamasına rağmen, bu gibi hizmetlerimizi her zaman yapıyoruz. Biliyoruz ki, bugünün genç nesilleri ülkemizde yarının yönetici adaylarıdır. Amacımız, yarınki yöneticilerimizin daha dinamik, çağdaş ve enerji dolu olmalarıdır. Bunun için gerekli altyapının sağlanması noktasında üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman Belediyesinin Eğitime Desteği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement