Adıyaman Belediye Başkanı, Muhtar Taş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Belediye Başkanı, Muhtar Taş'ı Ziyaret Etti

Adıyaman Belediye Başkanı, Muhtar Taş\'ı Ziyaret Etti

Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş'ı makamında ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyüküslan bir süre sohbet edip dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

27.10.2013 16:04  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyüküslan, Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş'ı makamında ziyaret etti. Muhtar Taş'ın sadece Turgut Reis Mahallesinin Muhtarlığıyla yetinmediğinin altını çizen Başkan Büyükaslan şunları söyledi;

"Abdulkadir Geylani Taş kardeşimizi uzun yıllardır tanımaktayım. Kendisi muhtarlık döneminden öncesinde de çalışkan, dürüst çevresi tarafından sevilen sayılan bir kardeşimizdir. Muhtar seçilip göreve geldiği günden itibaren özellikle Turgut Reis mahallesi için çok güzel çalışmalara imza attı. Mahallesiyle ilgili her türlü sorunun yakın takipçisi oldu. Kendisini kutluyorum. Ayrıca diğer mahalle muhtarlarımızla istişare içerisinde oldu, yardımlaştı, muhtarlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağladı. Bu sayede Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini kurarak birçok mahalle muhtarını aynı çatı altında topladı. Bu sayede gerek muhtarların sorunları gerekse de diğer mahallelerimizin sorunlarını gündeme gelmesi ve çözümü noktasında büyük gayretleri oldu. Sayın muhtarımız bunlarla da yetinmedi ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Yardımcılığı görevlerini de üstelenmesi bu ilin belediye başkanı olarak beni çok sevindirdi ve onurlandırdı. Başkan Taş, üslendiği görevler sayesinde öncelikle kendi mahallesini, ilimizi ve muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Muhtarların gerçekten zor şartlarda hizmet verdiğini belirten başkan M. Necip Büyükaslan, AK Parti hükümeti tarafından yapılan son düzenleme sayesinde özellikle muhtar maaşlarının iyileştirilmesinin kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş;

"Sayın başkanımızın şahsımla ilgili övgüyle bahsetmesi beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ama ben şu ana kadar ne yaptıysam seçmenim için yaptım, bir muhtarın yapması gerekenleri yaptım. Sayın başkanımız seçildiği günden bu güne özellikle kendi mahallemle ilgili konularda her zaman desteğini gördüm. Çok şükür mahallemle ilgili çok ciddi bir sorunumuz kalmadı. Önümüzde bir yerel seçim var sayın başkanımız yeniden aday adayı kendisine şimdiden başarılar diliyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman Belediye Başkanı, Muhtar Taş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement