ADEM İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

ADEM İlk Mezunlarını Verdi

ADEM İlk Mezunlarını Verdi

Siirt Valiliği bünyesinde kurularak, desteklenen Aile Destek Merkezi 2013 yılında açtığı kursların ilk mezunlarını verdi.

14.10.2013 15:22  Güncelleme: 15:21

Siirt Valiliği bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi ilk mezunlarını verdi. Aile Danışma Merkezinde düzenlenen sertifika törenine; Siirt valisi Ahmet Aydın' ın eşi Arzu Aydın, Vali yardımcısı Mustafa pala'nın eşi Asuman Pala, Halk Eğitim müdür yardımcısı Türkan Alpdemir, Toplum Merkezi sorumlusu Nurten Temiz, Aile ve Sosyal politikalar il müdürü Hifzullah Canpolat' ın eşi Hayriye Canpolat, davetliler ve kursiyerler katıldı.

Program akışı, aile destek merkezinin faaliyetlerini anlatan slayt gösterisi ile başladı.

Daha sonra Aile Destek Merkezi müdürü Ayşe Demir, "ADEM" bünyesinde yapılan çalışmalar ve yürütülen kurslar hakkında bilgi verdi.

"ADEM" bünyesinde gerçekleştirilen kurslara katılan Kursiyerlerin, duygu ve düşüncelerini aktarmasının ardından, 2013 yılı içinde açılan çeşitli kurslarda başarı gösteren 315 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Temsilen 20 kursiyere sertifikalarını veren Vali eşi bayan Aydın, Siirt Valiliğince yürütülen "Siirt okuyor" kampanyası dahilinde de (ADEM)'de dereceye giren bayanlara da çeşitli hediyeler verildi.

Bayan Aydın burada yaptığı açıklamada;"Aile Danışma Merkezinde bayanlarımıza önemli fırsatlar sunuyor. Bu Fırsatları bayanlarımızın çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor.(ADEM) bünyesinde açılan kurslara bayanlarımızın büyük bir katılım gösterdiklerini de görüyoruz. Burada açılan kurslar ve verilen eğitimler ile, sadece el becerisi öğrenilmiyor. Aynı zamanda sevgi, saygı, dostluk, gibi çok önemli kazanımlar da elde ediyor. Kurslara katılarak, büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Program Müzik dinletisi ile sona erdi.

Siirt Valiliğince hayata geçirilen (ADEM) Merkezinde gerçekleştirilen projeler ile risk altında yaşayan bayanlara hem sosyal farkındalık yaratılıyor, Kurslara iştirak eden bayanlara meslek eğitimi verilerek, iş yeri açma eğitimi de veriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ADEM İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement