Adana Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan Göreve Başladı

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan Göreve Başladı

Adana Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ali Yeldan görevine başladı.

31.01.2014 10:39

Adana Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ali Yeldan görevine başladı.

Adana'da TIR'ların durdurulmasından sonra Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak Antalya'ya atanan Süleyman Bağrıyanık'tan boşalan Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Ali Yeldan atandı. Görevine başlayan Yeldan, makamında basın mensuplarını kabul etti.

Hakim, savcı ve yargı çalışanlarının önemli işler yaptığını, bunların yeterince kamuoyunda yer bulmadığını belirten Yeldan, "Bizim önceliğimiz Adanamızın huzuru, Adana Adliyemizin vatandaşın güven duyduğu, işlemin seri olarak yönettiği, yürüttüğü, takip ettiği, uyumlu, kendini yenileyen, günün şartlarına uygun hareket eden bir kurumsal duruşunu ortaya koyma. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Başta Adana halkımızın, diğer kamu kurumlarının, sivil toplumun, vatandaşlarımızın desteğiyle Adana Adliyemizi olması gerektiği yere taşıyacağız. Bunun fiziki altyapısına personele ilişkin sorunlar var, uygulamaya ilişkin sorunlarımız var. Gerçek manada tespit edeceğiz onlarla ilgili çözüm önerilerimizi sizlerle paylaşacağız. Adana'nın potansiyelini biliyorum, gücünün farkındayım. Adana gerçekten her şeyin en iyisine layık. Sırf plakası değil kendisi de bir numara olması gereken bir ilimiz. Tüm Adanalılara selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Öte yandan, mevcut binanın yapılırken hatalı yapıldığını belirten Yeldan, direk kapısının yola açılmasının bir güvenlik zafiyeti doğurduğunu, yeni yapılacak binanın da Adana'yı 50-60 yıl taşıyabilecek kapasitede olması gerektiğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement