Adana - Aynı Kavşakta Art Arda Iki Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana - Aynı Kavşakta Art Arda Iki Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana - Aynı Kavşakta Art Arda Iki Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı

Aynı kavşakta art arda iki kaza 1 ölü, 1 yaralıADANA'da aynı kavşakta 15 dakika arayla yaşanan 2 trafik kazasında 26 yaşındaki Tayfun Dilli öldü, bir kişi de yaralandı.

28.01.2017 05:56

Aynı kavşakta art arda iki kaza 1 ölü, 1 yaralı

ADANA'da aynı kavşakta 15 dakika arayla yaşanan 2 trafik kazasında 26 yaşındaki Tayfun Dilli öldü, bir kişi de yaralandı.

İlk kaza, saat 02.15 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı ile Damar Arıkoğlu Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı'ndan kent merkezi yönünde giden Kaan Tahir Tülek yönetimindeki 01 FD 315 plakalı otomobil, Damar Arıkoğlu Bulvarı kavşağında viraja hızlı girince, kontrolden çıktı. Refüje çıkan otomobil, reklam panosuna çarpıp göbekte yan yattı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Tülek, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İkinci kaza ise yaklaşık 15 dakika sonra meydana geldi. Abdullah Duyar'ın kullandığı 80 LR 771 plakalı otomobil aynı şekilde virajı alamayarak önce sinyalizasyon direğine ardından, önceki kazanın raporunu hazırlamakta olan polislerin bulunduğu resmi ekip aracına ve kavşaktan geçmekte olan Mustafa Ersoy'un idaresindeki 01 DNB 44 plakalı otomobile çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 2 polis, telsizden yaptıkları anons ile yardım istedi. Duyar'ın kullandığı otomobilde yolcu konumunda bulunan ve ağır yaralanan Tayfun Dilli, olay yerine sevk edilen ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüleri Duyar ve Ersoy yaralanmazken, hafif şekilde yaralanan polisler ise olay yerindeki ambulansta ayakta tedavi edildi.

Üçüncü bir kazanın daha yaşanmaması için kavşağın bulunduğu virajda önlem alan polis, trafiği bir müddet tek şeritten verdi. Kazaya karışan araçların kavşaktan çekilmesinin ardından, trafik yeniden normal akışına döndü.

Polis ekipleri ifadesini almak için otomobil sürücüsü Duyar'ı, Fatih Polis Merkezi'ne götürürken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Aynı Kavşakta Art Arda Iki Kaza 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement