AA'dan Vali Öz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AA'dan Vali Öz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

AA\'dan Vali Öz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu\'na Ziyaret

AA Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban, Trabzon Valisi Öz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek, Anadolu Ajansı 2013 Yıllığını takdim etti.

28.01.2014 17:25  Güncelleme: 17:41

Anadolu Ajansı (AA) Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek, "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nı takdim etti.

Vali Öz'ü makamında ziyaret eden Kaban, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi aktararak, dünyada ve Türkiye'de 2013 yılında yaşanan önemli gelişmelere ilişkin fotoğraf ve haberlerin yer aldığı "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nı sundu.

AA'nın Türkiye'yi ve dünyayı ilgilendiren önemli fotoğraflara ve haberlere imza attığını belirten Öz, "AA'nın yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. AA, son günlerde yayımlanan Suriye fotoğraflarıyla gündem oluşturdu. Acı olaylar ama maalesef bunlar yaşanıyor" dedi.

Öz, "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nın bir anlamda canlı arşiv niteliği taşıdığını vurgulayarak, "Yıllıkta, dünyayı ve Türkiye'yi şekillendiren, yönlendiren önemli fotoğraflar var. Acı ve tatlı olayları yıllıkta bir arada görebiliyoruz. AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ü ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaban, Öztürk'ün, "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"na ilişkin mektubunu da Öz'e iletti.

Başkan Gümrükçüoğlu'nu da makamında ziyaret eden Kaban, "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nı takdim etti.

Gümrükçüoğlu, "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nın hatıraların en güzeli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansımızın Genel Müdürü ve bütün çalışanlarına verdikleri hizmetler münasebetiyle Trabzon halkı adına şükranlarımızı arz ediyorum. 'İyi ki varsınız' diyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz. Bu benim için çok önemli bir armağan oldu." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AA'dan Vali Öz ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement