60 Yaşındaki Emekliye Gasp Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

60 Yaşındaki Emekliye Gasp Anı Kamerada

60 Yaşındaki Emekliye Gasp Anı Kamerada

Zeytinburnu'nda 60 yaşındaki emekli maaşının gasp edilmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

24.06.2013 12:28  Güncelleme: 10:37

Sümer Mahallesi'nde oturan İsmail Salim Demir(60), balık tutmak için elinde olta ve kovasıyla yola çıktı. Demir, bir marketin önüne geldiğinde, arkasından yaklaşan bir kişinin saldırısına uğradı. Gaspçı T.A. (24), Demir'in arkasından sarılarak bir süre yere yatırmaya çalıştı.

Gaspçı T.A., bir süre kucağında sürüklediği İsmail Salim Demir'i park halindeki araçların arasına çekerek yere yatırdı ve zorla cebindeki cüzdanı alarak hızla olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak gaspçının eşkalini belirledi. Zeytinburnu'nda çalışma başlatan ekipler, T.A.'yı Sümer Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan sabıkalı olan T.A., ifadesinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Demir'i gasp ederek 600 lirasını alan T.A.'nın bir sosyal paylaşım sitesinde 2 arkadaşıyla birlikte evde koltuğun üzerine dolarlardan "Fakir" yazarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 60 Yaşındaki Emekliye Gasp Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement