6.mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erbaş, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

6.mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erbaş, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

6.mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erbaş, Vali Tapsız\'ı Ziyaret Etti

Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ve beraberindeki askeri heyet, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

19.08.2015 19:50

Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ve beraberindeki askeri heyet, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, beraberinde 1. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Murat Soysal ile 1. Hudut Alay Komutanlığı'na yeni atanan Piyade Albay Alparslan Kılınç, Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret ettiler. Görevlerine yeni başlayan komutanları makamında kabul eden Vali Tapsız, komutanlarla bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevlerinde başarılar diledi ve Tümgeneral Erbaş'a plaket verdi.

Vali Tapsız, ziyaretin sonunda Tümgeneral Osman Erbaş ve beraberindeki komutanları restore edilen Tarihi Hükümet Konağını gezdirdi ve binanın tarihçesi hakkında bilgi verdi. Tümgeneral Osman Erbaş ve beraberindeki komutanlar daha sonra Kilis'ten ayrıldılar. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 6.mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Erbaş, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement