3 Yaşındaki Kıza Tacize 50 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

3 Yaşındaki Kıza Tacize 50 Yıl Hapis Cezası

3 Yaşındaki Kıza Tacize 50 Yıl Hapis Cezası

Gaziantep'te kaçırdığı 3 yaşındaki kızı taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 32 yaşındaki adam, yargılandığı davanın ilk duruşmasında 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

10.06.2015 12:42  Güncelleme: 16:23

Gaziantep'te, kandırarak kaçırdığı 3 yaşındaki kızı taciz edip dövdüğü iddiasıyla tutuklanan 32 yaşındaki Ümit Sezer'e, yargılandığı davanın ilk duruşmasında 50 yıl hapis cezası verildi.

GÜVENLİK KAMERALARI SAYESİNDE BULUNDU

3 yaşındaki İ.K. isimli kız çocuğu, geçen 5 Ocak günü anne babasının Yaprak Mahallesi'nde kantinini işlettiği okulda kayboldu ve birkaç saat sonra birkaç kilometre uzaklıktaki tren rayları arasında yaralı olarak bulundu. Hastanede tedavisi yapılan küçük kızın dövüldüğü ve tacize uğradığı belirlendi. Tedavisinin ardından küçük kız ailesine teslim edilirken, polis ise 3 gün sonra güvenlik kameralarının incelemesinin ardından olayı gerçekleştirdiği saptanan Ümit Sezer'i gözaltına aldı. Küçük kızı okuldan 'ne kadar tatlısın' diyerek kucağına alarak tren raylarına götürdüğü öne sürülen şüpheli polis sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İLK DURUŞMADA 50 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Tutuklanan şüpheli sanık hakkında savcılık tarafından 'cinsel istismar, kasten yaralama ile zorla alıkoyma' suçlarından hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Dün yapılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık ile tacize uğrayan küçük kızın babası ve avukatlar katıldı. Mahkemede suçlamaları reddeden sanık, İ.K.'yi babasının isteğiyle tren istasyonunda bıraktığını söyledi. Küçük kızın babası ise doğru söylemediğini ifade ettiği sanıktan şikayetçi olduğunu tekrarladı.

Mahkeme heyeti savunmasını dinlediği sanığı; şiddet kullanarak işlediği cinsel istismar suçundan 24 yıl, kasten öldürme teşebbüsünden 20 yıl ve çocuğa karsı cinsel amaçlı hürriyetten yoksun bırakma suçlarından da 6 yıl hapis cezasına çarptırdı. Katıldığı ilk duruşmada 50 yıl hapis cezasına çarptırılan sanığın, kararı avukatları aracılığıyla temyiz edeceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Yaşındaki Kıza Tacize 50 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • İSLAMIN KILICI : 50 yıl mı? Böyle sapık hayvanların kafasını kesicen. Herkesin çocuğu var. 25 0 Yanıtla
  • zxcv: 3 yasinda bebe o ya asagilik herif insallah icabina iceridekiler bakar aci ceke çeke geberirsin.seninde hayatin kararsin 17 1 Yanıtla
  • burcu: Meydanda idam edilmeli 18 0 Yanıtla
  • Dicle firat: Az bile 16 2 Yanıtla
  • tuncay aycen aydınlı: bu haberi alt sayfalara atmayın baş sayfalarda yayınlayın herkez görsün bu şerefsizi 17 0 Yanıtla
  • kaymak: Bu serefsizi asında millet ibret alsin namussuz senin çocuğun yokmu 16 0 Yanıtla
  • Dermana ferman: Asın ne elli yılı 16 0 Yanıtla
  • Hakann: Bu şerefsiz şimdi 5o yıl bizden mi yiyip içecek. Zehir zıkkım olsun. Hakkım hem ona hemde yargidakikere. 16 0 Yanıtla
  • Isi: Idam idam hemen Asin 15 0 Yanıtla
  • ELAZIĞLI: ALLAH BELANI VERSİN MİDE BULANDIRICI PİSLİK GEBER İNŞALLAH 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement