3 Maç Aradan Sonra 3 Puan Geldi - Son Dakika
Güncel

3 Maç Aradan Sonra 3 Puan Geldi

3 Maç Aradan Sonra 3 Puan Geldi

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 25.hafta karşılaşmaları bugünkü maçlarla tamamlandı.

19.03.2012 11:34

Fethiyespor Fethiye Şehir Stadında Sarıyer ile karşı karşıya geldi. Fethiyespor Sarıyer karşısında sahadan 2-0'lık sonuçla 3 puanla ayrılırken 3 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. 3 puanı getiren golleri Onur Okan ve Atakan Cangöz attı. Fethiyespor 24 Mart Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

2011-2012 sezonu 25.hafta karşılaşmasında Fethiyespor Sarıyer'i Fethiye Şehir Stadında konuk etti. Güneşli bir havada oynanan maçta Fethiyespor 43.dakikada Onur Okan ve 62.Dakikada Atakan Cangöz'ün golleri ile maçı 2-0 kazandı.

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Fethiyespor takımı üzerinde "Tarihimizi ve Şehitlerimizi Unutmayacağız" yazan pankart ile maça çıktı. Maçtan önce, Afganistan'da helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 12 askerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fethiyespor ile Sarıyer arasında oynanan maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Hakem Uğurlu en son Fethiye'de oynanan ve Fethiyespor'un 1-0 galibiyeti ile sona eren Fethiyespor- Adıyamanspor maçını yönetmişti. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Ankara Bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu, Murat Vezne, Ejder Yapıcı yaptı.

Fethiyespor taraftarı bu maçta da centilmenlik adına örnek bir davranışta bulunarak maç öncesinde iki takımın oyuncularını hep birlikte tribünlere çağırdı. Fethiyespor'un taraftar grubu Apaçiler'den Murat Bayat Sarıyer Kaptanı Sinan Pektemek'e çiçek takdim ederek maçın dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Maçın 20.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Fethiyespor'un genç oyuncusu Enver Bayezit maç sırasında ambulansla hastaneye götürüldü. Belini üzerine düşen Enver Bayezit'in çekilen filmlerine göre ciddi bir durum olmadığı anlaşıldı.

Maçın 42.dakikasında Atakan Cangöz Sarıyerli oyuncu Gökhan Kalkan tarafından ceza sahasına 1 metre uzaklıkta düşürüldü. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu bu pozisyonda Gökhan Kalkan'a 2.sarı kartını ve devamında kırmızı kartını gösterdi. Kazanılan serbest vuruşu Onur Okan kullandı. Serbest vuruşların etkili ismi Onur Okan bu vuruşunu gole çevirirken bu sezonki 9.golünü atmış oldu.

İkinci yarıya yüksek pas yüzdesi ile başlayan, oyunu rakip sahaya yıkan Fethiyespor istediği golü 62.dakikada buldu. Ceza sahasının çaprazında topla buluşan Atakan Cangöz sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Devre arasında Medical Park Antalyaspor'dan Fethiyespor'a transfer olan genç oyuncu Fethiyespor'daki ilk golünü attı.

Maçın 75.dakikasında Selçuk Özkan'ın yerine oyuna dahil olan ve uzun bir aranın ardından sonra tekrar forma giyme şansı bulan Kenan Aşkan oynadığı 15 dakikalık kısımda etkili bir oyun ortaya koyarken 78.dakikada girdiği bir gol pozisyonunda vurduğu top üst direkten auta çıktı.

Fethiyespor bu galibiyetle puanını 41'e yükseltirken lider Bandırmaspor ile arasındaki puan farkını da 1'e indirmiş oldu.

Fethiyespor:2 - Sarıyer:0

Stad: Fethiye Şehir

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Murat Vezne, Ejder Yapıcı

Fethiyespor: Fatih Öztürk, Sabri Turgut, Murat Türkkan, Serkan Koç, Engin Yeşilli (63.dakika Salim Coğuplugil), Selçuk Özkan (75.dakika Kenan Aşkan), Deniz Pıtır, Atakan Cangöz, Enver Bayezit (20.dakika Mesut Özgür), Onur Okan, Abdullah Apak

Sarıyer: Ethem Bayburt, Hüseyin Kayıkçı, Emre Karaman, Çağrı Kocalak (46.dakika Cemre Atmaca), Egemen Ulaç, Emre Bayraktarbaşı, Gökhan Kalkan, Burak Sürmeli (30.dakika Hasan Aydınlı), Barış Bakır, Semih Kaya (75.dakika Ahmet Özsülün) , Sinan Pektemek.

Sarı Kart: 31.dakika Engin Yeşilli, 80.dakika Abdullah Apak (Fethiyespor) 10.dakika Semih Kaya, 90.dakika Hasan Aydınlı (Sarıyer)

Kırmızı Kart: 40.Dakika Gökhan Kalkan (Sarıyer)

Goller: 43.dakika Onur Okan, 62.dakika Atakan Cangöz (Fethiyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 Maç Aradan Sonra 3 Puan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement