20 Gün Öncesini HD Görün - Son Dakika
Güncel

20 Gün Öncesini HD Görün

20 Gün Öncesini HD Görün

Seagate'in yeni video depolama ürünü Surveillance, 20 gün kesintisiz HD video depolamaya izin veriyor.

01.03.2014 14:10

Veri depolama çözümlerinde dünya lideri Seagate, gözetim sistemleri ve video çözümleyici uygulamalar için özel olarak tasarladığı 7. jenerasyon hard diski Seagate Surveillance HDD'yi tanıttı. Bu alandaki ilk üretimini 10 yıl önce gerçekleştiren Seagate, yeni ürünü ile 20 günü 7/24 HD olarak kesintisiz bir şekilde kayıt altına alabiliyor.

Şehirlerde olup biteni görebilmek, trafik akışını sağlıklı bir biçimde gerçekleştirebilmek, havaalanlarındaki bekleme sürelerini azaltabilmek, acil durumlarda sorumluları daha hızlı harekete geçirebilmek için görüntü en temel gereklilik haline geldi. Bu gerekliliğin olmazsa olmazları ise görüntünün çözünürlüğü, güvenli bir şekilde kaydedilmesi, yedeklenmesi ve gerekli durumlarda da ilgili veriye kolayca erişilebilmesi.

Dünyanın lider veri depolama çözümleri üreticisi Seagate, bu durumları göz önünde bulundurarak ürettiği Seagate Surveillance HDD'yi tanıttı.

HD kalitesindeki görüntüleri kesintisiz olarak 20 gün (480 saat) kayıt altına alan diskin kapasitesi 4TB. Bu kapasite ile alanında bir ilk olan Surveillance HDD, bir kaç farklı kameradan alınan kayıtları da görüntü kalitesinden ödün vermeden HD olarak kaydedebiliyor. 32 kanala kadar destek veren disk, tek bir film karesini dahi kaçırmıyor.

Harekete duyarlı olan disk, enerji tasarruf moduna otomatik olarak geçiyor. Kamerada herhangi bir görüntü hareketi yoksa disk dönüş hızını yavaşlatıyor. Görüntü tespit edildiğinde ise tekrar güç devreye giriyor, görüntü kaçırmadan kaydetme ve yedekleme işlemi devam ediyor.

Arızasız 1 Milyon Saat

Yaklaşık olarak 1 milyon saat arızasız çalışabileceği belirtilen Seagate Surveillance HDD, video konusunda çözüm sağlayan firmalar ve KOBİ'ler başta olmak üzere işletmeler için ideal bir HD depolama çözümü olarak nitelendiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 20 Gün Öncesini HD Görün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement