17 Kişi Gözaltında! - Son Dakika
Güncel

17 Kişi Gözaltında!

17 Kişi Gözaltında!

Savarona Yatında, Gözaltına Alınanların Sayısı 17 Oldu.

29.09.2010 09:48  Güncelleme: 10:10

Gözaltındaki 13´ü kadın 4´ü erkek 17 kişinin sağlık muayenelerinin jandarma karakolunda yapılacağı kaydedildi.

İKİ KİŞİ SAHİL GÜVENLİĞE GETİRİLDİ

Göcek Limanı'na 1 mil açıkta demirli Savarona yatından sürat teknesiyle alınan 2 kişi, Göcek Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. Aynı tekne, bu defa başka 2 kişiyi alarak tekrar Savarona'ya döndü. Savarona'ya götürülenlerin yattakilerin yakınları olduğu ileri sürüldü.

SADIKOĞLU: YATI TEVFİK BEY KİRALADI

Savarona yatının sahibi Kahraman Sadıkoğlu'na DHA muhabirleri telefonla ulaştı. Bir iş için Irak'ın Basra kentinde olduğunu söyleyen Sadıkoğlu olaydan yeni haberinin olduğunu belirterek, olayı çözebilmek için bugün İstanbul'a geleceğini söyledi.

Çok iyi Türkçe bilen Kazak işadamı Tevfik Arif'in, Savarona'yı beş- altı yıldan bu yana bu tarihlerde bir haftalığına kiraladığını belirten Kahraman Sadıkoğlu, olayla iligili DHA muhabirine şunları söyledi: "Tevfik beyin Arnavutköy'de villası var, hem de Newyork'ta inşaatları. Çevresi çok geniş bir kişi. Tekneyi kiraladığı zaman yanında Kazakistanlı bakanlar da oluyor.

Sürekli yanlarında 8- 10 bayan da bulunuyor. Bu nasıl algılanıyor, anlayamadım. Otele de insanlar yanında bayanlarla geliyor. Durumu açıklığa kavuşturabilmek için kaptanlarımı aradım ama telefonlarını almışlar, görüşemiyorum.

Tekneyi üç gün önce Bodrum'dan aldılar, Antalya'ya gidiyorlardı. Bu insanlar, Türkiye'ye ilk kez gelmiyor, Savarona'yı da ilk kez kiralamıyor. Bunu tam olarak çözebilmek için yarın İstanbul'a geliyorum."

MUĞLA - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 17 Kişi Gözaltında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement