15. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Güncel

15. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali

15. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali

15.Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin üçüncü gün etkinlikleri kapsamında, şair ve yazar Murathan Mungan söyleşisi, çocuk tiyatro gösterisi ve sokak müziği grupları sahne aldı.

18.06.2012 12:36

15. Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin üçüncü gün etkinlikleri kapsamında, şair ve yazar Murathan Mungan söyleşisi, çocuk tiyatro gösterisi ve sokak müziği grupları sahne aldı.

Antalya'nın Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali üçüncü gününde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Kaş Genç Spor Çay Bahçesi'nde sevenleriyle bir araya gelen Mungan, kitap imzalayıp dinleyicilerin sorularını cevapladı. Hayatında duvarlarına yazılmış bazı cümlesi olduğunu ve bunun Mevlana'nın "Herkes kabına göre alır" olduğunu belirten Mungan, 'Yaz Geçer'den sonra belli bir ustalığınız var artık hep onu söylüyorum; yemek kitabı getirin hikaye kitabı çıkartırım. Ama bu teknik hünerdir. İnsan, yazarlığını teknik hünerliğe indirirse önce kendi sermayesini tüketir" dedi.

Cumhuriyet Meydanı ise akşam saatlerinde iki etkinliğe ev sahipliği yaptı. İnan Ambarkütük'ün yazıp yönettiği müzikli ve kuklalı 'Tatlı Rüyalar' isimli çocuk tiyatrosu miniklerin iyi vakit geçirmesine yardımcı oldu. Sokak müziği gruplarında ise 'Grup Mulanbu' hareketli parçalar ve türküler seslendirdi.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, festivalin her yaş grubuna hitap ettiğini ve herkesi kucakladığını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15. Uluslararası Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement