
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, bugün saat 11'i 11 geçe kıydığı nikahla dünyaevine giren Mustafa Gençoğlu ve Nezaket Gürbüz çiftine Başbakan Erdoğan'ın üç çocuk öğüdünü hatırlattı.
Evlilik yıl dönümlerinin anlamlı bir güne denk gelmesini isteyen Mustafa Gençoğlu ve Nezaket Gürbüz çifti, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'in bugün saat 11.11' de kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi. Nikah sonrası yeni evlenen çifte mutluluklar dileyen Başkan Başer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk isteğini belirterek, vatana millete bağlı en az üç tane hayırlı evlatlarının olması temennisinde bulundu.
EVLİLİK YILDONÜMÜNÜ UNUTMAMAK İÇİN
Nikah tarihinin anlamlı bir güne denk geldiğini söyleyen damat Mustafa Gençoğlu, "Erkekler önemli günleri unutuyormuş. Biz de evlilik yıldönümümüzü unutmamak için bu tarihi seçtik. Benim aklıma gelmemişti, eşimin fikriydi " dedi.
Gelin Nezaket Gençoğlu ise nikah tarihini bayram sonrası olarak planladıklarını, ancak bu güne denk geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Evlilik Cüzdanlarını alan çifte Türk Bayrağı ve kahve fincanı takımı hediye etti.
DĞUM GÜNLERİ: 11.11.2011
Bugün Yozgat'ta 4 çiftin daha nikah töreninin yapılacağı öğrenilirken, Yozgat Şifa Hastanesi'nde, öğle saatlerine kadar 3 erkek, 2 kız olmak üzere 5 bebek dünyaya geldi. 4 doğumun da bugün beklendiği öğrenildi.
(FOTOĞRFLI) - Yozgat
Son Dakika › Güncel › 11'i 11 Geçe Nikahı Kıyıp, 3 Çocuk Temennisinde Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.