Yabancı Gelinler Gözleme Yapmak İçin Yarıştı - Son Dakika
Genel

Yabancı Gelinler Gözleme Yapmak İçin Yarıştı

Yabancı gelinler gözleme yapmak için yarıştı Antalya'nın Manavgat İlçesinde yaşayan yabancı gelinler, en iyi gözlemeyi yapmak için yarıştıANTALYA - Manavgat Belediyesi, Manavgat Kültür Yaşam Derneği ve Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu tarafından ilçede yaşayan yabancı gelinler...

06.03.2017 19:38

Yabancı gelinler gözleme yapmak için yarıştı

Antalya'nın Manavgat İlçesinde yaşayan yabancı gelinler, en iyi gözlemeyi yapmak için yarıştı

ANTALYA - Manavgat Belediyesi, Manavgat Kültür Yaşam Derneği ve Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu tarafından ilçede yaşayan yabancı gelinler için 'Elinin Hamuru ile Bükme Yapsana' yarışması düzenlendi.

MAYDER, Manavgat Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO tarafından yabancı gelinlere yönelik 'Elinin Hamuru ile Bükme Yapsana' yarışması düzenlendi. Etkinliğe, Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, AÜ Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, Manavgat'ta yaşayan yerleşik yabancı kadınlar en iyi bükmeyi yapmak için birbirleriyle yarıştı. 10 kişinin katıldığı yarışmada jüri üyeleri yarışmacıların yaptığı bükmelere not verdi. Yarışma sonrasında dereceye giren kadınlara Manavgat Belediyesi'nin özel olarak hazırlattığı ödüller takdim edildi. Yarışmanın birincisi Ukrayna asıllı Julia Pavlenko oldu. Yapılan bükmeler, etkinliğe katılan yarışmacılara ücretsiz olarak dağıtıldı. Yapılan bükme festivalinde küçük çocukların halat yarışı ve çuval yarışması yapması keyifli anlara neden oldu.Yabancı gelinler ise etkinliği düzenleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve MAYDER yetkililerine teşekkür etti.

Yabancı Gelinler Gözleme Yapmak İçin Yarıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yabancı Gelinler Gözleme Yapmak İçin Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement