İdareci ve Bürokratlar Birliği'nden Yetim Türkmen Ailelere Yardım Eli - Son Dakika
Genel

İdareci ve Bürokratlar Birliği'nden Yetim Türkmen Ailelere Yardım Eli

İdareci ve Bürokratlar Birliği'nden yetim Türkmen ailelere yardım eliANKARA - İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği gönüllüleri, Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim Türkmen ailelerine bot, kaban ve gıda yardımında bulundu.

05.11.2018 15:58

İdareci ve Bürokratlar Birliği'nden yetim Türkmen ailelere yardım eli

ANKARA - İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği gönüllüleri, Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim Türkmen ailelerine bot, kaban ve gıda yardımında bulundu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından başlatılan "Kardeşlik Sınır Tanımaz Projesi" kapsamında Suriyeli Türkmen yetim çocuklara bot, kaban ve gıda yardımı yapıldı. Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim Türkmen çocukların gıda, eğitim, sağlık ve barınma başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılayan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, yetim çocuklara her fırsatta kıyafet yardımı yapılacağını belirtti. Ayrıca Can, gerçekleştirilen projenin organizatörlüğünü üstlenen Hakverdi Altuğ'a da teşekkür etti. Yardımların dağıtımında zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, çocukların anneleri gözyaşlarına engel olamadı. Genel Başkan Yücel Can ise Türkmen yetim çocuklarla tek tek ilgilendi.

Mamak ilçesi Demirlibahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen yardımlar sonrası bir konuşma gerçekleştiren Yücel Can, ailelere, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde misafir kardeşlere sahip çıkıldığını söyleyerek yalnız olmadıklarını belirtti. Can, "İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, insani ve tarihi görevi yerine getirerek 'kardeşlik sınır tanımaz, biz birlikte güçlüyüz' diyerek adeta muhacirlere, ensar olarak kucağını açmaya devam ediyor. "Kardeşlik Sınır Tanımaz" projesiyle de ülkelerini terk etmek zorunda bırakılan kardeşlerimize kucak açtık. Onların sıkıntılarını derneğimiz vasıtasıyla bir nebzede olsa gidermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği\'nden Yetim Türkmen Ailelere Yardım Eli
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İdareci ve Bürokratlar Birliği'nden Yetim Türkmen Ailelere Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement