Hastane Personelinin Organları Umut Oldu - Son Dakika
Genel

Hastane Personelinin Organları Umut Oldu

Hastane personelinin organları umut olduAMASYA – Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonucu çalıştığı hastaneye kaldırılan ve beyin ölümü gerçekleşen Ömer Salih Şahin'in organları, nakil bekleyen umut oldu.

02.04.2017 11:06

Hastane personelinin organları umut oldu

AMASYA – Amasya'da geçirdiği trafik kazası sonucu çalıştığı hastaneye kaldırılan ve beyin ölümü gerçekleşen Ömer Salih Şahin'in organları, nakil bekleyen umut oldu.

Bir hafta önce kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki kökünden söktüğü ağaca sonra da polis otosuna çarpması sonucu ağır yaralı halde görev yaptığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınan 36 yaşındaki Şahin'in beyin ölümü gerçekleşti. Şahin'in organları ailesi tarafından bağışlandı. Amasya İl Sağlık Müdürlüğü'nün durumu bildirmesi üzerine Erzurum'dan gelen ekip, bağışlanan organlarını ameliyatla alıp Erzurum ve Samsun'daki nakil bekleyen hastalara ulaştırmak üzere yola çıktı.

Personellerine Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileyen Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mürsel Kahveci, "Karaciğeri, iki böbreği ve korneası insanlara umut oldu" dedi.

Hastane Personelinin Organları Umut Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hastane Personelinin Organları Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement