Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor - Son Dakika
Emlak

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kuşadası\'nda yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alparslan Türkeş Sokağı'nda üst yapı çalışmasını tamamladıktan sonra sıcak asfalt serimi için zemin sökme işlemine başladı. Belediye, modern ve konforlu yollara sahip bir turizm kenti oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

12.09.2023 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ege Mahallesi'nde bulunan Alparslan Türkeş ve 415'inci sokakta gerçekleştirdiği üst yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, Alparslan Türkeş Sokağın devamında ise sıcak asfalt serimi öncesi zemin sökme işlemine başladı.

Kuşadası Belediyesi tarafından kent merkezinde ve merkeze uzak mahallelerde yürütülen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ömer Günel öncülüğünde modern ve konforlu yollara sahip bir turizm kenti yaratmak için çalışan Kuşadası Belediyesi, Ege Mahallesi'ndeki Alparslan Türkeş ve 415'inci sokaktaki 4 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştirdikleri kilit parke döşeme işlemini tamamlayarak kent sakinlerinin kullanımına açtı. Alparslan Türkeş Sokağın geri kalan kısmında ise sıcak asfalt serimi yapacak olan ekipler ilk olarak eskiyen zeminin söküm çalışmasına başladı. Ekipler ayrıca kaldırımlara da bordür ve kilit parke taşı döşeyecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Emlak Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement