Van'ın İlk Özel Fizik Tedavi Ünitesi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Van'ın İlk Özel Fizik Tedavi Ünitesi Hizmete Açıldı

Van\'ın İlk Özel Fizik Tedavi Ünitesi Hizmete Açıldı

Van'da, Faaliyet Gösteren Özel Divan Hayat Hastanesi'nin Bünyesinde Hizmete Kurulan Fizik Tedavi Ünitesi Düzenlenen Bir Törenle Milli Halterci Halil Mutlu, Nurcan Taylan ve Seda İnci Tarafından Açılışı Gerçekleştirildi.

21.06.2007 20:28

Van'da, faaliyet gösteren Özel Divan Hayat Hastanesi'nin bünyesinde hizmete kurulan fizik tedavi ünitesi düzenlenen bir törenle milli halterci Halil Mutlu, Nurcan Taylan ve Seda İnci tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan Özel Divan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Metin Çeliker, fizik tedavi merkezinin Van için bir ihtiyaç olduğunu ve bugün Van halkının bu ihtiyacı karşılamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ünitenin dalında uzman olan doktor kadrosuyla hizmet vereceğini belirten Çeliker, "Biz bu halk için hizmet etmeye devam edeceğiz. Doğu Anadolu ve özellikle Van'da kaliteli bir fizik tedavi merkezine gereksinimi vardı. Özellikle yüzlerce hastamız bu amaçla büyük illere gidiyorlardı. Açmış olduğumuz bu merkezimiz ile hastalarımızı hem sağlıklarına kavuşturacağız, hem de başka illere gitmelerini engeleyeceğiz" dedi.

Açılıştan sonra uzman Dr. Levent Ediz, tarafından muayeneleri yapılan milli halterciler vücut yorgunluklarının atılması ve zindelik sağlaması amacıyla bir saat fizik tedavi ve masaj yaptırıldı. Daha sonra sağlık taramasında geçirilen milli halterciler, hastaneden ayrıldılar.

(ŞAK-ŞA-Y)

21.06.2007 20:08 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Van'ın İlk Özel Fizik Tedavi Ünitesi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement