TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Ekonomi

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

23.12.2022 12:28  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Şeker, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Sayed Khodaiberdi Sadat'ın "Annesinin İki Gözü" fotoğrafını seçen Şeker, çevre ve yaşam kategorisinde Orhan Çiçek'in "Yangın Müdahalesi" adlı fotoğrafına oy verdi.

Şeker, spor kategorisinde ise Aytaç Ünal'ın "Merve'nin Servisi" fotoğrafını oylayarak şunları söyledi:

"Anadolu Ajansının geleneksel hale gelen, 7/24 verdiği hizmetlerinin en seçkin örneklerinden derlediği fotoğraf karelerini seçerken her sene çok zorlanıyoruz. Nitelikli ve can alıcı görüntüler ve çekimler. Bu tür hatıralar korunmalı ve kalıcı bir albüme dönüştürülmeli. Bu fotoğraflar 10 yıllık gibi süreçlerde kitaplaştırılmalı, değişkenliklerin yansımaları görülmeli. Gençlerin bu konuda dikkatini çekmesini sağlamalıyız. Tüm çalışanların yeni yılda da başarılarını devam ettirmelerini diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement