Toyota Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Toyota Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur Açıklaması

Toyota Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur Açıklaması

"2013 yılının son kampanyası olan aralık kampanyasında dizel modellerde 2 bin 500 liraya varan indirimlerin yanı sıra Toyotanın dizel modellerine sahip olacak müşterilerimizi, 2016 yılına kadar ...

06.12.2013 14:12

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, yılın son kampanyasında, dizel modellerde 2 bin 500 liraya varan indirimlerin yanı sıra 2016 senesine kadar BP'den yüzde 5 akaryakıt avantajı sunduklarını bildirdi.

Balıkesir'de, Corolla başta olmak üzere Toyota modellerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Okutur, inovasyona verdikleri önemin, tüm dünyanın dikkatini çektiğini söyledi.

Ar-Ge harcamalarına yılda ortalama 10 milyar dolar kaynak ayırmasının, Toyotanın global şirketler arasında ilk sıralarda yer almasını sağladığını dile getiren Okutur, şöyle devam etti:

"Yeniliklerin öncüsü Toyota, Interbrand'in, 'Dünyanın En Değerli Markaları' araştırmasının otomobil kategorisinde liderliğini 2013 yılında da korumuştur. Toyota, yüzde 17'lik büyüme göstererek marka değerini 35 milyar 346 milyon dolara yükseltmiştir. Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota ayrıca otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada başta Prius olmak üzere 5,5 milyonu aşan hibrit araç satışıyla da tüm rakiplerini geride bırakarak 3 yıl üst üste dünya genelinde 'En İyi Küresel Yeşil Marka' olmayı başarmıştır."

Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini anlatan Okutur, "Forever Kart" uygulamasıyla bunu ispatladıklarını vurguladı. Bu uygulama ile yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağladıklarına işaret eden Okutur, kartı bulunan her araç sahibinin, Toyota plazalarda yüzde 20'ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30'a ulaşan işçilik ve BP'de yüzde 5'e kadar akaryakıt hediyesinden yararlanabileceği bilgisini verdi.

Okutur, bu ay müşterilerine büyük avantajlar sunan bir kampanya düzenlediklerini bildirerek, "2013 yılının son kampanyası olan aralık kampanyasında dizel modellerde 2 bin 500 liraya varan indirimlerin yanı sıra Toyotanın dizel modellerine sahip olacak müşterilerimizi, 2016 yılına kadar BP'den yüzde 5 akaryakıt avantajı da bekliyor" diye konuştu.

Balıkesir Toyota Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altan ise en fazla ilgiyi, yeni Corollanın gördüğünü ifade etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Toyota Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Okutur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement