Tekirdağ'da tarımsal üretimin planlanması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi - Son Dakika
Ekonomi

Tekirdağ'da tarımsal üretimin planlanması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Tekirdağ\'da tarımsal üretimin planlanması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Tekirdağ'da tarımsal üretimin planlanması çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantılarda, 'Tarımsal Üretimin Planlanması Hakkında Yönetmelik' değerlendirildi. İlk oturumda Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı İhsan Emiralioğlu başkanlığında, ikinci oturumda ise Vali Yardımcısı Mustafa Güler başkanlığında tarımsal üretimin planlanması ve çalışma takvimi hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

23.09.2023 09:38  Güncelleme: 09:40

Tekirdağ'da tarımsal üretimin planlanması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, tarımsal üretimin planlanması çalışmaları kapsamında "Tarımsal Üretimin Planlanması Hakkında Yönetmelik" ile ilgili değerlendirme yapmak amacıyla iki ayrı oturum yapıldı.

İlk oturum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı İhsan Emiralioğlu başkanlığında, Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin Toprak, İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, bakanlık uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleştirilen ikinci oturumda, il teknik komite üyeleri ile birlikte tarımsal üretimin planlanması ve çalışma takvimi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tekirdağ'da tarımsal üretimin planlanması ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement