Seta İftarı - Son Dakika
Ekonomi

Seta İftarı

Seta İftarı

SETA Başkanı Taha Özhan, yeni dönemde İstanbul'un da özellikle eğitim faaliyetleri anlamında planları arasında olacağını bildirdi.

29.07.2013 22:36

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Başkanı Taha Özhan, yeni dönemde İstanbul'un da özellikle eğitim faaliyetleri anlamında planları arasında olacağını söyledi.

SETA tarafından Bilkent Otel'de iftar verildi. İftara Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile çeşitli kurumlardan davetliler katıldı.

Özhan, burada yaptığı konuşmada Vakfın geçmişten bugüne yaşadığı değişim sürecini anlattı. SETA'nın gelişim ve yapılanma süreçlerine değinen Özhan, Kahire şubelerinin faaliyetlerine başladığını, yeni dönemde Brüksel'de şube açmanın öncelikleri arasında olduğunu dile getirdi.

Özhan, SETA'nın faaliyetlerine İstanbul'dan da çok ciddi bir talep olduğunu vurgulayarak, yeni dönemde bu kentin de özellikle eğitim faaliyetleri anlamında planları arasında olacağını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement