Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı - Son Dakika
Ekonomi

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Antalya'nın Aksu ilçesindeki taşınmazın Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ'ye satılmasına karar verdi.

12.09.2014 09:41

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Antalya'nın Aksu ilçesindeki taşınmazın Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ'ye satılmasına karar verdi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kurul kararına göre, Maliye Hazinesine aitken tta Gayrimenkul AŞ'ye devrine karar verilen Antalya'nın Aksu ilçesindeki turizm tesis alanı imarlı gayrimenkulün 250 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ'ye satılmasına onay verildi.

Söz konusu şirketin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine ve 248 milyon lira ile ikinci teklifi veren Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat'a satılmasına, onun da sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi durumunda teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline karar verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement