Kayseri OSB Mesleki Eğitim Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri OSB Mesleki Eğitim Toplantısına Katıldı

Kayseri OSB Mesleki Eğitim Toplantısına Katıldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin ve protokolün yer aldığı 'Mesleki Eğitim' konulu istişare toplantısına katıldı. Başkan Yalçın, Kayseri OSB olarak mesleki eğitime yönelik yaptıkları çalışmaları içeren raporu Milli Eğitim Bakanı'na sundu. Toplantıda, mesleki eğitimin gelişmesi için çabaların sürdürüleceği vurgulandı.

17.11.2023 09:17  Güncelleme: 09:18

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e mesleki eğitime yönelik çalışmalarını içeren rapor sundu.

Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, Yalçın, Kayseri Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen mesleki eğitim konulu istişare toplantısına katıldı.

Yalçın, programa katılan Milli Eğitim Bakanı Tekin'e, OSB olarak mesleki eğitime yönelik yaptıkları çalışmaları içeren raporu sundu.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Yalçın, mesleki eğitime büyük önem verdiklerini ve sanayicilerin nitelikli işgücü taleplerinin karşılanması noktasında gayret gösterdiklerini ifade etti.

Bu toplantı sayesinde sanayicilerin taleplerini dile getirme şansı bulduklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Mesleki eğitime yönelik Kayseri OSB Meslek Yüksekokulu'nun faaliyete geçmesi ve bölgemizde mühendislik-mimarlık fakültesi kurulması için attığımız adımları paylaşma fırsatı bulduk. Bundan sonraki süreçte de mesleki eğitimin gelişmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in şehrimizin mesleki eğitime yönelik taleplerinin dile getirildiği toplantıda yer almalarında dolayı büyük mutluluk duydum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kayseri OSB Mesleki Eğitim Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement