İTO Girişimcilere Ticari ve Ekonomik Aktarımlar Paneli - Son Dakika
Ekonomi

İTO Girişimcilere Ticari ve Ekonomik Aktarımlar Paneli

İTO Girişimcilere Ticari ve Ekonomik Aktarımlar Paneli

Panel yarın İstanbul Ticaret Odası'nda yapılacak

21.11.2013 10:39

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 130 ülkede 18-24 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Global Girişimcilik Haftası" kapsamında yarın "Girişimcilere Ticari ve Ekonomik Aktarımlar" konulu panele ev sahipliği yapacak.

İTO tarafından yapılan açıklamaya göre,  İTO koordinatörlüğünde faaliyetleri yürütülen ve Başkanlığını İTO Meclis Üyesi Hatice Dinçbal Kal'ın yaptığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu (İKGK) tarafından düzenlenen panelin moderatörlüğünü gazeteci Balçiçek İlter gerçekleştirecek.

İTO Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın'ın yapacağı açılış konuşmasının ardından; İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Kalkınma Ajanslarıyla İşbirliği Daire Başkanı Mustafa Rumeli, FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve Refika'nın Mutfağı'nın kurucusu Refika Birgül konuşma yapacak.

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu eğitim, panel, seminer ve çeşitli projelerle, potansiyel kadın girişimcilerin iş dünyasında daha başarılı noktalara erişmesini hedefliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İTO Girişimcilere Ticari ve Ekonomik Aktarımlar Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement