Google, İsrail'i protesto eden mühendisi kovdu - Son Dakika
Ekonomi

Google, İsrail'i protesto eden mühendisi kovdu

ABD'li teknoloji şirketi Google, New York'ta düzenlenen bir teknoloji etkinliğinde İsrail'i protesto eden mühendisini işten çıkardı. Şirket sözcüsü, çalışanın sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte sunum yapan bir iş arkadaşının konuşmasını engellediğini belirterek, bu davranışın kabul edilemez olduğunu ve politikaları ihlal ettiği için çalışanın işine son verildiğini açıkladı.

09.03.2024 00:19  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li teknoloji şirketi Google'ın, New York'ta düzenlenen bir teknoloji etkinliğinde İsrail'i protesto eden mühendisini kovduğu bildirildi.

Google sözcüsü yaptığı açıklamada, hafta başında bir çalışanın şirketin sponsorluğunda düzenlenen resmi bir etkinliğe müdahale ederek sunum yapan bir iş arkadaşının konuşmasını engellediğini belirtti. Açıklamada, "Sorun ne olursa olsun bu davranış kabul edilebilir değil ve çalışanın işine politikalarımızı ihlal ettiği için son verildi" ifadesi kullanıldı.

İSRAİLLİ YÖNETİCİNİN KONUŞMASINI BÖLMÜŞTÜ

Pazartesi günü New York'ta gerçekleştirilen etkinlikte bir Google Cloud mühendisi, "Soykırımı, apartheid'i veya gözetlemeyi güçlendirecek teknoloji üretmeyi reddediyorum" diyerek İsrailli bir yöneticinin konuşmasını bölmüştü.

Google, İsrail\'i protesto eden mühendisi kovdu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Google, İsrail'i protesto eden mühendisi kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • huseyin ergun: Şaşırdık mı. Tabii ki hayır. 14 0 Yanıtla
  • Osman Keçeci: Kocarak "gerçeklerden kurtulamazsınız.. biricik hakikat kapmıza dayanı: zalimler hüsrana uğramaya evedi mahkumlardır.. 13 0 Yanıtla
  • serkan Abasar: google hayatım boyunca ürünlerinin düşmanı olacağım 3 0 Yanıtla

Advertisement