Fibabanka, Western Unıon ile Hızlı Para Transferinde Anlaştı - Son Dakika
Ekonomi

Fibabanka, Western Unıon ile Hızlı Para Transferinde Anlaştı

Fibabanka, Western Unıon ile Hızlı Para Transferinde Anlaştı

Fibabanka ile global para transferi ve ödeme sistemleri kuruluş Western Union, işbirliği anlaşması imzaladı Fibabanka ile global para transferi ve ödeme sistemleri kuruluş Western Union, işbirliği anlaşması imzaladı.

19.12.2011 11:02

Fibabanka ile global para transferi ve ödeme sistemleri kuruluş Western Union, işbirliği anlaşması imzaladı Fibabanka ile global para transferi ve ödeme sistemleri kuruluş Western Union, işbirliği anlaşması imzaladı. Bu kapsamda, Western Union acentası olarak tüm Fibabanka Şubeleri'nde gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı hızlı para transfer işlemleri yapılabilecek.

Fibabanka'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın şubelerinden Western Union'ın 200'ün üzerinde ülke ve bölgedeki 485 bin acente hizmet noktasına, banka hesabına ihtiyaç olmadan para gönderilip alınabiliyor. Kurumsal-ticari, KOBİ, bireysel ve özel bankacılık hizmetleri sunan Fibabanka, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya olmak üzere toplam 21 şubeye ve 430 çalışana sahip. Bankanın aktif büyüklüğü Ekim 2011 itibarı ile 2,7 milyar TL. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Fibabanka, Western Unıon ile Hızlı Para Transferinde Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement