Çanakkale'de Et, Süt, Yumurta Üreten İşletmelere Denetim Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Çanakkale'de Et, Süt, Yumurta Üreten İşletmelere Denetim Başladı

Çanakkale\'de Et, Süt, Yumurta Üreten İşletmelere Denetim Başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın talimatlarıyla 2-13 Ekim tarihleri arasında 'Et, Süt, Yumurta üreten işletmelere' yönelik denetimlere eşzamanlı olarak Çanakkale'de de başlandı. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, İl Müdür Yardımcısı Latif Candan, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Kılınç ve Gıda Kontrol Görevlileri denetimlere katıldı. Müdür Türkarslan, Ezine Peyniri üretim hatlarını gezerken güvenilir gıda üretiminin önemine dikkat çekti ve denetimlerin gelecek sağlıklı nesiller için devam edeceğini belirtti.

05.10.2023 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın talimatlarıyla 2-13 Ekim tarihleri arasında 'Et, Süt, Yumurta üreten işletmelere' yönelik denetimlere eşzamanlı olarak Çanakkale'de de başlandı.

Denetimlere Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, İl Müdür Yardımcısı Latif Candan, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Kılınç ve Gıda Kontrol Görevlileri katıldı.

Çanakkale'de Coğrafi İşaret Tesciline sahip bir ürün olan Ezine Peynirinin üretim hatlarını gezen Müdür Türkarslan yetkililerden bilgi aldı. Güvenilir gıda üretiminin önemine dikkat çeken Türkarslan, "Bu tür denetimleri gelecek sağlıklı nesiller yetiştirmek için devam edeceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çanakkale'de Et, Süt, Yumurta Üreten İşletmelere Denetim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement