BDDK Başkanı Akben, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

BDDK Başkanı Akben, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

BDDK Başkanı Akben, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
24.12.2020 12:37  Güncelleme: 12:44

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Akben, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

İlk olarak "haber" kategorisindeki fotoğrafları inceleyen Akben, Muhammed Enes Yıldırım'ın çektiği, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin 86 yıl aradan sonra ibadete açılmasının ardından ilk namazı gösteren "Ayasofya'da 86 yıl sonra ibadet" adlı fotoğrafa oy verdi.

Akben, "yaşam" kategorisinde Band Kanani'nin "Kabe'de koronavirüs sessizliği", "spor" kategorisinde ise Fecri Barlık'ın "Lastiklerde voleybol sahası" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi BDDK Başkanı Akben, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika


Advertisement